Nu är det nära!

 Förlåt från Svenska Spel

Ursäkta röran, vi bygger nytt!

Viktig uppdatering gällande spela tillsammans, 1 mars 2019.Med anledning av omständigheter utanför vår kontroll så har lanseringen av tjänsten spela tillsammans dragit ut på tiden. Vi ber om ursäkt för detta. Det är av högsta vikt för oss att tjänsten fungerar som det är tänkt och att du som kund får en så friktionsfri och säker upplevelse som möjligt, något vi inte har kunnat garantera med tidigare kommunicerad tidplan, varför lanseringen har dragit ut på tiden. 

 Vi börjar dock så sakteliga närma oss målet och den 31 mars kommer så vår nya tjänst vara tillgänglig för samtliga kunder. Vi vet att ni visat prov på stort tålamod vilket vi uppskattar och det är därför extra roligt att nu äntligen kunna öppna portarna för ni ska kunna spela tillsammans. 

Med den nya tjänsten kommer du bland annat kunna:

  • Bjuda in kompisar och lagmedlemmar via en länk. Du behöver alltså inte leta reda på allas mailadresser, utan kan skicka länken på vilket sätt du vill.
  • Visa skisser på spelet. Du kommer alltså kunna visa upp och låta lagmedlemmarna kommentera spelet innan ni lägger det.
  • Ge alla i laget olika roller: administratör eller medlem. Administratörer kan hjälpa lagkaptenen att ändra och lägga spelet.
  • Dela upp spelet i andelar. Lagkaptenen kan alltså bestämma vad varje andel ska kosta. Medlemmarna får sen själva bestämma om de vill köpa en andel eller flera, beroende på hur mycket de vill lägga på spelet.

Snart blir det enklare än någonsin att spela tillsammans!


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /var/www/dahlstroem.eu/public_html/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /var/www/dahlstroem.eu/public_html/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18